Thursday, July 31, 2008

Morgenochtend 'te gast' bij Michiel Veenstra op Radio 3FM

For those of you in Holland, I'll be chatting with Michiel Veenstra op 3FM. Sometime between 6 & 9 AM. It turns out that tomorrow (the first of August) is the 22nd anniversary of MTV Europe. I would say 'happy birthday', but to whom? To all the old fractions of MTV Europe? Nah...guess the channel is dead and gone. So sad : (

4 Comments:

PHOBoS said...

dankjewel voor al die geweldige nachten die je in de huiskamer met me hebt doorgebracht,.. ;)
Party Zone ruled!

gree(n)tingZzz PHOBoS

(begin me nu wel opeens oud te voelen)

Ed Muffin said...

Hey Simone,

Goed om weer eens wat van je te horen! Moet zeggen dat MTV lang niet meer is wat het was vroeger...heb altijd erg moeten lachen om Ray Cokes! Leuk ook dat je een radio show hebt op Aruba op het moment. In het kader van de 'promoot je eigen shizzle' en 'nooit geschoten is altijd mis', wil ik je graag wijzen op onze band: Stud Muffins. Op dit moment zijn we al meerdere malen bij 3FM te gast geweest en vorig jaar hebben we door de USA getoured..ik denk dat het nummer 'Tricks up my sleeve' een fijne Arubaanse vibe heeft ;).

Afijn, veel succes en mocht je het leuk vinden dan hoor ik graag van je!

Groeten!
Ed
www.studmuffins.nl

Simone said...

Bedankt voor de reacties. Ed Muffin...ik zal de site even checken. Trouwens, aangezien 3FM er overna aan het denken is om een mogelijke MTV VJ reunie op te zetten voor hun 90's request week, is het misschien een goed idee om op Michiel Veenstra's artikel te reageren, zodat hij weet dat het publiek het leuk zou vinden om zo'n reunie te zien.

Groetjes uit de Belizeaanse jungel, Simone

Chris said...

Ah, dat gesprek heb ik nu alsnog gehoord, nou proost MTV!

Ah, MTV Europe, de begintijd, *sobs*, those were the days.

MTV zonder Nederlandse vertaling, dat gaf nog eens een Europa gevoel,

Met die nieuwsbulletins die met met de tikken en beelden van een bolletjes-typmachine begonnen.
(En het daarbijbehorende A-team-achtige mitrailleurgeluid)

En dan de berichtjes voorgelezen door die keurig Engels sprekende Steve blame, Lisa Ianson,
Pip Dann (met zo'n prettig, licht afstandelijke, "i'm not selling anything, i'm just the messenger" toon )
Carolijn Lilipaly sprak zo mooi gearticuleerd Engels dat ik niet eens hoorde dat ze Nederlandse was,
echt kicken.

Zelf was ik een Headbangers' Ball volgeling, waarbij ik telkens weer uitkeek naar de volgende haarkleur & schreeuwende makeup van Vanessa Warwick. Heerlijk over the top, die promo's waarbij ze vanaf haar troon-met-doodskoppen in stoere houding de items aankondigde. ( Warwick was volgens mij niet per se van de hairmetal, ze was echt van de hardere (lees: goede) muziek ;) )
Ik denk aan items als the Gods Of Grind Tourreport, hangout with Pantera, de pogingen tot gesprek met de immer melige en klierende Tom Araya (lees: "GOD", dat ga ik niet uitleggen) en de immer duister doch beleefd overkomde David vincent (ja, google is your friend)

...later begon ik ook de Partyzone (het logo in het water dansend) te volgen; het wat bizar donker ogende concert van de heren van Orbital (met laserbrillen op) op twee keyboards in de studio.

De psychedelische clips van FSOL, Underworld, de extravagante en prettig brutale sexy Simone op feestjes, die iedereen leek te kennen.

...en waar zou Marijne van der Vlugt nu uithangen ?
Ik hoorde Bart Chabot (Dichter) ooit een grappige (en smerige) introductie van Marijne vertellen.
Ja, zoiets blijft een mens bij, heh ?
Bij Ray cokes' Most Wanted deed ze nog live een aantal nummer van haar Bandje Salad, heb ik nog, als het goed is.

Kristiane Backer zag ik onlangs een liedje zingen bij ZDF Fernsehgarten, en ze dook op in een TellSell reclame. (end-of-career-move ?)

Love, Peace & Metal,

Chris